Arkitekttegnet hus

Det gør ondt dybt ind i sjælen på os, når vi ser endnu et typehus blive opført. Vi forstår, at trygheden ved at købe og få opført noget gennemprøvet, spiller ind når man investerer i et nyt hus. Men vi ærgres over den fantasiløshed og manglende nysgerrighed der kendetegner langt de fleste typehuse. Når det at opføre et nyt hus, er noget de fleste kun gør en enkelt gang i livet, hvorfor så ikke få tegnet og designet et hjem der afspejler dets beboeres behov og drømme?

Når man starter helt fra grunden, kan husets placering og udformning tilpasses byggegrundens spilleregler og beboernes individuelle behov. Vi tilbyder Jer vores praktiske og teoretisk viden, og brænder for, sammen med Jer, at tegne og udforme Jeres drømmehus. Vi tilpasser vores ydelser efter jeres ønske, om det er hjælp til hele processen fra de første skitsetegniger, til myndighedsprojekt, hovedprojektering, til tilsyn og 1- og 5 års gennemgang eller blot dele heraf.

Vi kan ikke love, at det kan gøres til samme pris som de billigste typehus, men vi kan love at glæden ved jeres investering mangedobles. Sammen udarbejder vi et budget der passer til jeres økonomi og igennem hele projektforløbet ajourfører og trimmer vi budgettet.? Vi kender vigtigheden af, at projektet er gennemarbejdet ned til mindste detalje, for at undgå yderligere udgifter under byggeprocessen. Vi vil heller ikke bilde jer ind, at det at opføre sit eget hus er uden risiko for uforudsete problemstillinger, udgifter og søvnløse nætter. Men vi ved, at den følelse det er, at bo i nogle rammer man selv har været med til at definere, ikke kan gøres op i kroner og øre.

Norling A Arkitekter
Løvfaldsvej 16
3460 Birkerød
Tlf. 6169 7415
kontakt@norlinga.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: