Klar til salg – Sælg hurtigere til en bedre pris!

Vi skaber rum for din køber
- Det betaler sig for dig

Her kan I læse om vores vigtigste ydelser og hvordan vi kan hjælpe jer. Vi har igennem 17 år samlet erfaringer fra mange sider af byggebranchen, blandt andet som udøvende håndværker, bygherre og arkitekt. Derfor er vi godt rustet til også at hjælpe jer. Kontakt os endelig hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Fordele for dig

 • Hurtigere salg
 • Mindre afslag
 • Højere pris
 • Mulighed for hjælp til Åbent Hus – vi er der og sørger for, at din bolig er indbydende, fx med friske blomster, når køberne kommer

Tryghed for din køber

 • Nyistandsat og appetitligt hus
 • Overblik over husets stand
 • Overblik over eventuelle forbedringer
 • Visuelle forslag og prisidé om til/ombygning
 • Prisfastsatte tilbud på forbedringer

Du får et stærkt hold

Når du samarbejder med Klar til Salg for at sælge din bolig hurtigt til en god pris, oplever du et fast og engageret team af arkitekter, designere, gartnere og håndværkere, som kommer ind i processen efter behov.

Arkitekter, designere, gartnere og håndværkere

Hele holdet af fagfolk spiller på din side og er ærlige i arbejdet med at fjerne alt, der står i vejen for dit salg og optimere indtrykket af din bolig. Det kan for eksempel være, at du selv er meget glad for din stue. Men hvis den skal ændres radikalt for at dine potentielle købere kan se sig selv i den, så siger vi det – og skaber den nødvendige forandring.

 • Hurtigere salg
 • Mindre afslag
 • Højere salgspris

Almindelig eller stor pakke?

Klar til Salg

De fleste af vores kunder vælger Klar til Salg, der optimerer hus eller lejlighed til markedet ved hjælp af maling, nye fliser, nedrivning/opbygning af vægge, ny møblering med eget, lejet og købt inventar, eventuelt havearbejde samt reparationer, der forbedrer tilstandsrapporten mm. Alt sammen med en konkret målgruppe for øje.

Klar til Salg +

I nogle tilfælde anbefaler vi dog Klar til Salg+, der supplerer med tegninger og prisfaste tilbud på ombygninger. Det kan for eksempel være tilbygning til et hus, der er for lille til målgruppens behov, ovenlys til en bolig, der er for mørkt efter tidens smag, eller energiforbedringer, der flytter boligen fra F til C. På den måde ser dine købere mulighederne og økonomien i dem – så de let kan beslutte sig. Med Klar til Salg+ får du også to timers sparring med vores arkitekt vedr. din nye bolig.

Så meget kan du tjene

Kontakt din ejendomsmægler for at høre mere om gevinsten ved at give din bolig et professionelt løft – og få en Klar til Salg pris.

Sådan benytter du Klar til Salg

Når du vil sælge hurtigere til en bedre pris:
 1. Hør om potentialet, og få en Klar til Salg pris hos din ejendomsmægler. Kontakt din ejendomsmægler, og indgå en Klar til Salg aftale
 2. Vi mødes hos dig og gennemgår din bolig, bl.a. ved fotoregistrering
 3. Du får en køreplan – ønsker du ikke at fortsætte, annullerer vi kontrakten
 4. Vi gør din bolig klar til salg som aftalt
 5. Ejendomsmægleren fotograferer din bolig og sætter den til salg, så køberne kan komme til Du betaler først, når din bolig er solgt

Vi finansierer alle forbedringer af det hus eller den lejlighed, du vil sælge. Du skal blot stille en bankgaranti på salæret, før vi går i gang. Skulle du mod forventning ikke få solgt din bolig, betaler du kun 75% af udgifterne til forbedringerne.

Norling A Arkitekter
Løvfaldsvej 16
3460 Birkerød
Tlf. 6169 7415
kontakt@norlinga.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: