Sommerhus

Hvis I krummer tæer, hver gang I ser et standard fabrikeret sommerhus og synes det er sørgeligt fantasiløst, så har I det ligesom os. Har I derimod lyst til, at få tegnet og opført et fristed der afspejler jeres behov, individuelle stil og kompromisløse drømme, så har I fundet det rigtige sted at starte.

I vores øjne skal turen i sommerhuset give dets ejere en mulighed for at være sammen, slappe af og nyde vejret. Hvis vi kan tegne og opføre et sommerhus, der gør ondt at forlade, har vi opnået vores mål.

Vi kan hjælpe Jer med, at få konkretiseret Jeres tanker i ved udarbejdelse af skitser og tegninger, der kan danne grundlag for byggeansøgning og videre projektering. Vi kan ligeledes hjælpe jer med, at finde og udvælge entreprenører, for indhentning af tilbud og føre tilsyn under opførelsen.

Vi vil meget gerne mødes med Jer og høre hvad I har på hjertet, for derefter at komme med et oplæg der kan klarlægge en økonomisk ramme for vores ydelser. Ring til os på 61697415 eller skriv til jna@norlinga.dk.

Norling A Arkitekter
Løvfaldsvej 16
3460 Birkerød
Tlf. 6169 7415
kontakt@norlinga.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: